Κάποτε, ήταν απλώς ένα παιχνίδι. Τώρα είναι επανάσταση και έρχεται μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η Ελληνική Τράπεζα σε συνεργασία με τον ΑΝΤΕΝΝΑ, παρουσιάζουν το E2K19, την μεγαλύτερη διοργάνωση ESPORTS που έγινε ποτέ στην Κύπρο, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, σ’ ένα διήμερο διαγωνισμό για τους λάτρεις του ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

Με τρεις αρένες, τέσσερα παιχνίδια και βραβεία που ξεπερνούν τις 8 χιλιάδες ευρώ, το Royal Hall στην Λευκωσία που φιλοξενεί το event αναμένεται να είναι κατάμεστο.

PC Arena: Το μεγαλύτερο τουρνουά στην αρένα την οποία χορηγεί η αλυσίδα internet café INSPOT, θα πραγματοποιηθεί με το παιχνίδι League Of Legends, με το βραβείο για την νικητήρια ομάδα φτάνει τις €5,000.

Οι τελικοί θα προβληθούν από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου. Στην ίδια αρένα θα τρέξει επίσης και τουρνουά PUBG.

PS4 Arena: Με την χορηγία των καταστημάτων PUBLIC, το μεγαλύτερο τουρνουά FIFA20 που έγινε στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί στην αρένα των Playstation 4, με 150 παίκτες και βραβεία άνω των €1000.

Virtual Arena: Για πρώτη φορά σε διοργάνωση ESPORTS στην Κύπρο, εισάγουμε την εικονική αρένα, όπου όχι μόνο οι gamers, αλλά και οι επισκέπτες του E2K19 θα έχουν την δυνατότητα να διαγωνιστούν στους συνεχείς αγώνες Battle Royale που θα πραγματοποιηθούν μέσω του παιχνιδιού Call of Duty: Mobile, που είναι διαθέσιμο για όλες τις κινητές συσκευές. Εδώ επίσης αναμένεται τα βραβεία να ξεπεράσουν τα €1000.

Με αυτή τη διοργάνωση, ο ΑΝΤΕΝΝΑ προσεγγίζει έναν χώρο ο οποίος προσελκύει παγκοσμίως εισοδήματα που αγγίζουν το 1 δισεκατομμύριο ευρώ, ενώ παράλληλα σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, οι συνολικοί θεατές των ηλεκτρονικών παιχνιδιών ανά το παγκόσμιο ξεπερνούν τους θεατές τεράστιων διοργανώσεων όπως είναι το ΝΒΑ!

Τα ESPORTS όπως φαίνεται ήρθαν για να μείνουν, αφού σύμφωνα με εκτιμητές, οι θεατές αλλά και τα συνολικά εισοδήματα στον τομέα των ESPORTS αναμένεται να τριπλασιαστούν μέχρι το 2022. Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι, αφού η επανάσταση περνάει, για άλλη μια φορά, μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ.

 

FINAL LOGO